Welk product past bij mij

Wij rooien alle bomen zo laat mogelijk. Tijdens de kweek krijgen al onze bomen de best mogelijke producten bij gevoegd, op maat gemaakt per type. We bemesten en snoeien de bomen 2 x per jaar. Dit is terug te vinden in de kwaliteit en houdbaarheid van de kerstboom.

Kenmerken Abies nordmann:  7-10 jaar groei-jaren

-          Brede groei, zeer naaldvast, mooie groene kleur en brede, stevige naalden, geschikt voor grotere ruimtes. Langzame groeiwijze, we kwalitatief eindresultaat

-          Gezaagd leverbaar

-          Uw keuze wanneer u beschikt over een grote ruimte, u houd van een brede, opvallende kerstboom met een luxe uitstraling en weinig naalduitval.

 

Kenmerken Abies fraseri:  5-8 jaar groei-jaren

-          Familie van de nordmann, door onze manier van kweken is de fraseri minstens zo naaldvast als de nordmann. Dit vinden wij de beste koop.

-          Smallere groei, brede en donkergroene naalden, zeer naaldvast, ook geschikt voor de kleinere ruimtes

-          Zowel gezaagd als potgedrukt mogelijk. Potgedrukt beschikt de fraseri over een volle, sterke kluit, waardoor deze goed water en voeding op neemt en deze langdurig zijn kwaliteit behoud.

-          Uw keuze wanneer u niet over een hele grote ruimte beschikt, maar wel een heerlijke geurende kerstboom wilt met de luxe uitstraling en de voordelen van een Nordmann. Echter gunstiger van prijs.

 

-          Kenmerken Picea omorika: 4-6 jaar groei-jaren

-          Servische spar, blauwgroene gloed, smalle naalden, grillige groei, vrij naaldvast, geschikt voor de kleinere ruimtes

-          Geleverd in pot, grote volle kluit, waardoor deze goed in staat is water en voeding op te nemen waarmee je de kwaliteitsduur verlengt

-          Uw product wanneer u houd van de echte kerstboomgeur, een grillige, niet al te perfecte lagen groei en over een niet zo’n brede ruimte beschikt. Tevens de voordeligste keuze.

 

Boorgat stam: onze voorkeur voor gezaagde bomen. Zorgt ervoor dat boom stevig en eenvoudig rechtop staat. Zeer eenvoudig te plaatsen en keuze voor Quick tree standaard met waterreservoir of een mooi houten kruis. Een vers boorgat zorgt tevens voor een verse wond in de stam en daarmee voor een extra goede vocht- en voeding opname. De standaards zijn tevens voordeliger.

Keuze standaard: houten kruis, Quick tree standaards met ruim waterreservoirMet deze speciale boor boren wij een gat in de stam, waardoor deze eenvoudig rechtop te plaatsen is en water en voeding goed kan opnemen